15 Οκτωβρίου, 2024 σε Ανακοινώσεις|Τα νέα των Μελών

ΑγκαλιάΖΩ: Μην αμελείς τον προσυμπτωματικό σου έλεγχο! Η πρώιμη διάγνωση μπορεί να σώσει τη ζωή σου”

#image_title

Ενημερωτική Εσπερίδα από τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου “ΑγκαλιάΖΩ” στο Πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου “ΑγκαλιάΖΩ” διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα με θέμα “Μην αμελείς τον προσυμπτωματικό σου έλεγχο! Η πρώιμη διάγνωση μπορεί να σώσει τη ζωή σου”, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 19:00 έως 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στόχος της εσπερίδας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη σημασία της πρόληψης και του προσυμπτωματικού ελέγχου, που μπορεί να οδηγήσει σε πρώιμη διάγνωση και να σώσει ζωές.