25 Νοεμβρίου, 2023 σε Ανακοινώσεις, Τα νέα της Ένωσης

Ειδικό λεύκωμα παρουσίασης των συλλόγων ασθενών της χώρας

Post placeholder image

Εκδόθηκε πρόσφατα η ειδική έκδοση του Health Daily «Σύλλογοι Ασθενών Ελλάδας-Δράσεις 2019-2020», η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας και προβάλει τις νέες δράσεις, το όραμα και τους στόχους των συλλόγων όλης της χώρας, γνωστοποιώντας το έργο τους σε όλους τους πολίτες.

Η παρούσα έκδοση, που είναι η έκτη στη σειρά, φιλοξενεί περισσότερα σωματεία από ποτέ, με δράσεις και συνεργασίες εθνικής και συχνά διεθνούς εμβέλειας.

Ο Οδηγός «Σύλλογοι Ασθενών Ελλάδας-Δράσεις 2019-2020» αποτελεί:
  • Έναν κατάλογο με τα στοιχεία των σημαντικότερων οργανώσεων, κοινοτήτων και συλλογικοτήτων ασθενών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.
  • Ένα δυναμικό μέσο με το οποίο οι σύλλογοι ασθενών μπορούν να διαδώσουν το έργο τους και για να προσελκύσουν νέα μέλη και εθελοντές.
  • Έναν χάρτη πληροφοριών στα χέρια των ασθενών με χρόνιες παθήσεις, οι οποίοι θέλουν να μάθουν περισσότερα και να συναντήσουν ειδικούς και ασθενείς με την ίδια πάθηση.
  • Ένα χρήσιμο εργαλείο για τον επαγγελματία υγείας που χρειάζεται ενημέρωση και πληροφόρηση για τις δράσεις συλλόγων ασθενών αναφορικά με συγκεκριμένες θεραπευτικές κατηγορίες.