25 Νοεμβρίου, 2023 σε ΑγκαλιάΖΩ|Τα νέα των Μελών, Καρκινάκι|Τα νέα των Μελών, Σύλλογος Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι., Τα νέα των Μελών

Ενώνουμε δυνάμεις! Μειώνουμε τον κίνδυνο! | Ελληνική Συμμαχία για τον HPV

Post placeholder image

Με όραμα την εξάλειψη του HPV και των σχετιζόμενων καρκίνων στην Ελλάδα, και με σύνθημα «Ενώνουμε δυνάμεις! Μειώνουμε τον κίνδυνο!» ο Όμιλος Εθελοντών κατά του καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών, µε την επιστημονική υποστήριξη της «Ελληνικής Εταιρίας HPV» και της «Εταιρίας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ) δημιουργήσαμε την «Ελληνική συμμαχία για τον HPV» .

Στόχος της Συμμαχίας (https://hpvalliancegreece.gr/ ), είναι να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων η σημασία της πρόληψης καθώς η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και αρκετών ακόμη ειδών καρκίνου που μπορούν να ελαττωθούν σημαντικά ή και να εξαλειφθούν.

Σας καλούμε να δυναμώσουμε τις φωνές μας και να πετύχουμε τους στόχους μας ( https://hpvalliancegreece.gr/xarta/) για το καλό όλων, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία μας με μια σύντομη δήλωση προσχώρησης και την αποστολή του λογοτύπου σας προκειμένου να συμπεριληφθεί στα υλικά δημοσιότητας της Συμμαχίας.