25 Νοεμβρίου, 2023 σε ΕΠΙΔΕΡΜΙΑ, Τα νέα των Μελών

Επιδέρμια: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης webinar με τίτλο «Ενημερώσου για την Ψωρίαση»

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 29 Οκτωβρίου και έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών με Ψωρίαση (IFPA). Είναι μια μέρα αφιερωμένη σε όσους ζουν με την Ψωρίαση και την Ψωριασική Αρθρίτιδα.

Περισσότεροι από 125.000.000 άνθρωποι παγκοσμίως έχουν διαγνωστεί με την Ψωριασική νόσο. Το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας είναι «Ενημερώσου». Η γνώση αποτελεί δύναμη για τον ασθενή, ο οποίος έχοντας την κατάλληλη πληροφόρηση μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα τη νόσο του. Με τη σωστή ενημέρωση όλοι οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν ότι η Ψωρίαση δεν μεταδίδεται, ότι δεν αποτελεί μόνο μία δερματική ασθένεια, αλλά μία ασθένεια με σοβαρές συννοσηρότητες και να διαλυθούν μύθοι και προκαταλήψεις.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα, Επιδέρμια, έχοντας πάντα ως επίκεντρο τον ασθενή και την έγκυρη ενημέρωση για τη νόσο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης, διοργανώνει την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020, στις 18:30ένα διαδικτυακό σεμινάριο-webinar με τίτλο «Ενημερώσου για την Ψωρίαση» με καλεσμένους τους διακεκριμένους επιστήμονες Δημήτριο Ιωαννίδη (Καθηγητή Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας Α.Π.Θ., Διευθυντή Α’ Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Κλινικής Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νοσημάτων Γ.Ν.Θ.) και Μαρία Πολίτου (Δερματολόγο– Αφροδισιολόγο, Επιμελήτρια Α’, Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων, ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο Α. Συγγρός).

Οι ασθενείς θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα απευθείας στους γιατρούς.

Καλούμε, λοιπόν, όλα τα μέλη μας και όλους τους ασθενείς να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν το webinar «Ενημερώσου για την Ψωρίαση» ζωντανά μέσω του facebook στη σελίδα του Επιδέρμια.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών GENESISpharma και UCB.

Χορηγός:
GENESISpharma, UCB