25 Νοεμβρίου, 2023 σε Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, Τα νέα των Μελών

Εταιρεία Alzheimer Αθηνών: Διαδραστική Διαδικτυακή Συνάντηση στο πλαίσιο της Ημέρας Φροντιστή 2021 το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 και ώρα 18.00

Έχετε ερωτήσεις για την άνοια; Έχουμε απαντήσεις.

ΗΜΕΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ 2021.

ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

Από την εταιρεία Alzheimer Αθηνών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021.

Από το 2002 η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών στηρίζει έμπρακτα και δωρεάν τα 200.000 ατόμων με άνοια και τις οικογένειές τους, που ζουν στην Ελλάδα, υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους και διεκδικεί την ίδρυση δομών και υπηρεσιών με στόχο την προαγωγή της ποιότητας ζωής τους. Παράλληλα, η Εταιρεία ενημερώνει και ευαισθητοποιεί το κοινό σε θέματα σχετικά με την άνοια και την πρόληψή της, με σειρά πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων.

Στο πλαίσιο των δράσεών της για έμπρακτη στήριξη των φροντιστών ατόμων με άνοια που επιβαρύνονται με τεράστιο σωματικό, ψυχολογικό και οικονομικό φορτίο, η Εταιρεία έχει θεσπίσει την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ προκειμένου όσοι φροντίζουν άτομα με άνοια να συναντηθούν, να μιλήσουν και να ενημερωθούν από εξειδικευμένους σύμβουλους / επαγγελματίες υγείας.

Η συνεχιζόμενη πανδημία COVID-19 αύξησε δραματικά τις ανάγκες για βοήθεια των ατόμων με άνοια και των οικογενειών τους. Λόγω των περιοριστικών μέτρων, η φετινή συνάντηση, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 20 Μαρτίου, ώρα 18:00, δεν μπορεί παρά να γίνει διαδικτυακά. Το πρωτοποριακό στοιχείο ωστόσο είναι ότι δεν θα πρόκειται για μια απλή παρουσίαση, αλλά για μια διαδραστική συνάντηση των φροντιστών με το πάνελ των ειδικών.

Oι ειδικοί στην άνοια Παρασκευή Σακκά, Νίκος Σκαρμέας, Κωστής Προύσκας, Αρετή Ευθυμίου και Ειρήνη Βαμβακάρη θα απαντήσουν στα ερωτήματα των φροντιστών, που θα λάβουν μέρος, οι οποίοι θα μπορούν να τους απευθύνουν ερωτήσεις ζωντανά, σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανοίγοντας την κάμερα του υπολογιστή ή κινητού τους, αλλά και γραπτά, μέσω live chat.

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω e-mail στο [email protected], τηλεφωνικά στο 210 7210001 ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στο https://registrationform-congressworld.gr/alzheimer-20-3-2021/

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.alzheimerathens.gr