25 Νοεμβρίου, 2023 σε FairLife-Lung Cancer Care, Τα νέα των Μελών

Η FairLife ανεβαίνει στην υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης (Elbrus 5.642 μ.) για την ολοκλήρωση της Γραμμής Υποστήριξης 111 57 για τον Καρκίνο του Πνεύμονα

Η «FairLife L.C.C. – Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα»,ο πρώτος μη κερδοσκοπικός φορέας που ασχολείται αποκλειστικά για τον Καρκίνο του Πνεύμονα στη χώρα μας.

Επιδιώκει να υποστηρίξει τους πάσχοντες ασθενείς και τους φροντιστές τους στη δύσκολη διαδρομή της θεραπείας αλλά και να ευαισθητοποιήσει την πολιτεία και το ευρύτερο κοινό ότι η πρόληψη με συγκεκριμένες εξετάσεις και η έγκαιρη διάγνωση σώσει ζωές.

Στο πλαίσιο αυτό υλοποιεί την τηλεφωνική γραμμή Υποστήριξης 111 57 για τον Καρκίνο του Πνεύμονα.

Συνοδοιπόρο και αρωγό στην προσπάθειά μας αυτή για την προώθηση ενός υγιειούς τρόπου ζωής αλλά και έμπρακτης υποστήριξης στο όραμά μας έχουμε την ορειβάτη Κική Τσακαλδήμη, Βrand Ambassador FairLife L.C.C. «Γνωρίζοντας τι σημαίνει να χάνεις την ανάσα σου κατανοώ και συναισθάνομαι τους χιλιάδες φίλους με καρκίνο του πνεύμονα που δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Η ανάβαση στο Έλμπρους έχει ως στόχο να δώσω δύναμη στη φωνή μου, να φωνάξω πως όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψουμε και να παλέψουμε.

Συγχρονίζω το βήμα μου τη με αυτό της FairLife L.C.C.- Φροντίδα και Πρόληψη για τον Kαρκίνο του Πνεύμονα, και αφιερώνω την ανάβαση της ομάδας μας για τη συγκεντρωση χρημάτων με στόχο την υλοποίηση της γραμμής υποστήριξης 111 57 για τον Καρκίνο του Πνεύμονα.

Η μάχη με τον Καρκίνο του Πνεύμονα είναι ένα βουνό που το ανεβαίνουμε μαζί». Παρακάτω δείτε το σχετικό video για την αποστολή: