25 Νοεμβρίου, 2023 σε Προμηθέας, Τα νέα των Μελών

Παγκόσμια Ημέρα Ηπατίτιδας 2021 | 28.07.2021

Την Παγκόσμια Ημέρα Ηπατίτιδας (28/07), όπως και καθημερινά, το συκώτι σου εξακολουθεί να “Δουλεύει για Σένα” ασταμάτητα. Δούλεψε και εσύ για εκείνο, μέσα από την έγκαιρη ενημέρωση γύρω από τους παράγοντες κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του ήπατος. Της πολύ σοβαρής έως και θανατηφόρας νόσου που υπολείπεται σημαντικά δημοσιότητας.

Ευχαριστούμε θερμά την αλυσίδα καφετεριών Mon Kulur για την ένθερμη υποστήριξη της καμπάνιας μας “Δουλεύει για Σένα!” σε καταστήματα της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Ηπατίτιδων !

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηπατίτιδας 2021, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος “Προμηθέας”, Βασίλης Γράβαρης, δήλωσε: “Η Παγκόσμια Ημέρα Ηπατίτιδας πρέπει πάντοτε να αποτελεί την αφορμή και όχι την αιτία τακτικού ελέγχου του ήπατος μας, ιδίως εν τω μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας που απειλεί τόσο τις ζωές μας, όσο και την απορρύθμιση του νοσήματός μας. Ειδικότερα φέτος, στα πλαίσια και της συνεχιζόμενης ενημερωτικής καμπάνιας “Δουλεύει για Σένα”, κρούουμε των κώδωνα του κινδύνου απέναντι στον καρκίνο του ήπατος, μια θανατηφόρα ασθένεια – 3η πιο θανατηφόρα παγκοσμίως με τον αριθμό θανάτων να αγγίζει τις 850.000 – που όμως υπολείπεται σημαντικά δημοσιότητας. Πάντοτε με βασικό “εμβόλιο” την ενημέρωση και την έγκαιρη διάγνωση, μπορούμε και προλαμβάνουμε την ασθένεια και τις σοβαρές συνέπειές της”.

Περιηγήσου με ένα κλικ εδώ στον ειδικό ιστότοπο της καμπάνιας, μάθε τα πάντα γύρω από τη νόσο και κάνε το τεστ αξιολόγησης κινδύνου !

Με την επιστημονική επιμέλεια της ΕΕΜΗ, την αιγίδα της ΕΟΠΕ και την υποστήριξη της Roche Hellas.