25 Νοεμβρίου, 2023 σε «95» Ελληνική Συμμαχία για τους Σπάνιους Ασθενείς, Τα νέα των Μελών

Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων 2021

Η φετινή Εκστρατεία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων στις 28 Φεβρουαρίου έρχεται να φωτίσει την ποικιλόμορφη παγκόσμια κοινότητα των 300 εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν με μία Σπάνια Ασθένεια.
Έξι Άνθρωποι, από διαφορετικές ηπείρους και με διαφορετικά σπάνια νοσήματα, θα επιχειρήσουν φέτος να αναδείξουν, μέσα από την προσωπική τους ιστορία, τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Σπάνιοι Ασθενείς παγκοσμίως.
Ο Σύλλογος 95, Ελληνική Συμμαχία για τους Σπάνιους Ασθενείς, σύμμαχος αυτής της παγκόσμιας προσπάθειας Στήριξης, Ενημέρωσης, αλλά και Ευαισθητοποίησης, διοργανώνει σειρά δράσεων, όπως το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τις Σπάνιες Παθήσεις, Διαγωνισμό Φωτογραφίας με τίτλο «Η Σπανιότητα μέσα από το δικό σου κλικ», Εκστρατεία για την «Καθολική Υγειονομική Κάλυψη των Σπάνιων Ασθενών» και άλλες που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Ακολουθήστε τη Σελίδα του Συλλόγου στο Facebook, διαφορετικά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα rarealliance.gr, και μάθετε περισσότερα για το έργο και τις δράσεις του.
 
Οι Σπάνιοι είναι Πολλοί.
Οι Σπάνιοι είναι Δυνατοί.
Οι Σπάνιοι είναι Υπερήφανοι.
 
Δείτε το επίσημο βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων, ενεργοποιώντας τους υπότιτλους στα Ελληνικά στο youtube σε περίπτωση που δεν εμφανιστούν αμέσως.