25 Νοεμβρίου, 2023 σε Οικογενειακή Συμμαχία Ελλάδος κατά της Νόσου VHL Ελλάδος, Τα νέα των Μελών

VHL: To newsletter του Ιανουαρίου

Αγαπητοί συνασθενείς μας,

Άλλη μια χρονιά πέρασε με τεράστια ποικιλία γεγονότων με κυρίαρχο τον ιό covid 19, όπου έχει δημιουργήσει καθυστερήσεις σε πρωτόκολλα καθώς και σε εξετάσεις μας, αλλά ευτυχώς με την βοήθεια των γιατρών μας, τα επείγοντα χειρουργεία πραγματοποιήθηκαν και δεν είχαμε απώλειες συνασθενών μας.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ευχηθούμε υγεία για την χρονιά που διανύουμε, χρονιά που μας βρίσκει μέσα από όλες τις δοκιμασίες ακόμα πιο δυνατούς. Μια χρονιά πολλά υποσχόμενη και την νόσο μας, όπως δείχνουν οι αλληλουχίες γεγονότων που παρακολουθούμε .

Το ευχάριστο είναι ότι φέτος, δημιουργήθηκε το official site μας, www.vhlgr.org, όπου ήδη έχει αναρτηθεί και στους παγκόσμιους ιστούς της VHL ALLIANCE (όπου είμαστε άμεσα συνδεδεμένοι και έχουμε όλες τις τρέχουσες ενημερώσεις, όπου φυσικά τις σπουδαιότερες μπορείτε να τις βρίσκετε και στο site μας) καθώς και της IKCC, (όπου εδώ λαμβάνουμε κάθε νέο για τον καρκίνο του νεφρού ). Μέσα στο site μας, που σας προτείνουμε να περιηγηθείτε, υπάρχει και η ανανεωμένη έκδοση του VHL handbook & VHL surveillance καθώς και στα χρήσιμα κάθε νέο για την πληροφόρηση στην δημιουργία του Εισηγητικού φακέλου των ΚΕΠΑ ,της νόσου μας.

Πατήστε εδώ για να βρείτο το Newsletter του VHL